William Eklund gjorde hattrick på övertid

Det finns en intressant tävling mellan San Jose Sharks och St. Louis Cardinals. Louis Blues igår på SAP Center i San Jose. Spelare som bär Billiga NHL Tröjor tävlar i intensiva och täta matcher under grundserien. Till slut lyckades San Jose Sharks besegra St Louis. Louis Blues 3-2 på övertid tack vare William Eklunds hattrick, och lyckades vinna finalsegern i matchen.

Båda sidor inledde matchen med häftiga anfall och försvar, och ingen av lagen hade en chans att göra mål under den första kvarten. Fram till den andra kvarten gjorde San Jose Sharks två mål på några minuter och ledde med 2-0. Fans som bar t- San Jose Sharks tröjor hejade på dem. Louis Blues gav inte upp lätt och kvitterade under den återstående tiden. Båda sidor gick in i förlängning. William Eklund fullbordade ett hattrick på 3 minuter och 56 sekunder på övertid, hans första i NHL. 1:a hatten -fusk.

I slutet av matchen besegrade San Jose Sharks St.Louis Blues med 3-2. William Eklund var utan tvekan den bästa MVP i spelet och det var också en minnesvärd match för honom.